Soepen
Gegratineerde Uiensoep
Huisgemaakte uiensoep overbakken met kaas
7
Tomatensoep V VO
Huisgemaakte tomatensoep met een scheutje room
6
Seizoensoep
Wisselende soep per seizoen
7
Al onze soepen worden geserveerd met brood
We verwelkomen je graag voor een heerlijke lunch bij Grand Café De Vrienden. Onderstaand vind je een overzicht van onze lunchkaart.
Huisgemaakte uiensoep overbakken met kaas
Huisgemaakte tomatensoep met een scheutje room
Wisselende soep per seizoen
Al onze soepen worden geserveerd met brood
Diverse dagverse groenten, gegrilde scampi’s in een chilimarinade en een huisgemaakte dressing
Diverse gegrilde groenten met geitenkaas
Dagverse groente met kip, ei en croutons
Wisselende saladecreatie
Al onze salades worden geserveerd met brood
Huisgemaakte tonijnsalade
Rundvleeskroketten OF vegan kroketten op brood met Limburgse mosterd
Dungesneden runderlende met rucola, Parmezaanse kaas en huisgemaakte truffelmayonaise
Dungesneden kalfsmuis met rucola, Parmezaanse kaas en huisgemaakte tonijnmayonaise
Met rucola en Parmezaanse kaas
Brie op brood met honing en walnoten
Langzaam gestoofd jackfruit in een huisgemaakte marinade op brood met dagverse groentemix
Krokante kip met een huisgemaakte saus
Gekruid rundergehakt, kaas, cherrytomaat, jalapeños, tortilla chips en huisgemaakte knoflooksaus
Volgens traditioneel recept uit grootmoeders tijd met mosterd
Stukjes hete kip met perzik, tomaat & cocktailsaus
Keuze uit wit/bruin brood of Italiaanse bol
Klassieke ham-kaas tosti
Tosti met tomaat, mozzarella en huisgemaakte pesto
Tosti met gekruid tacogehakt en huisgemaakte knoflooksaus
Tosti met vers gegrilde groenten en vegan kaas
Tosti voor de kleintjes
Alle tosti’s zijn ook in XL formaat te bestellen voor een meerprijs van €3,-
Ham, kaas & een spiegelei op een snee
brood, kroket met Limburgse mosterd op een snee brood en een kleine soep naar keuze
Ambachtelijk bereid Limburgs zuurvlees
Burger gemaakt van 'Heuvel Angus' met koolsalade en een huisgemaakte hamburgersaus
Een echte streetfood klassieker in een huisgemaakte marinade met satésaus, atjar en kroepoek
Met huisgemaakte kippenragout